Australia. Tiada yang seumpamanya

Freycinet - Cadangan jadual perjalanan

Jadual perjalanan lima hari ini mempamerkan beberapa pemandangan dan keajaiban alam semula jadi Tasmania yang paling menakjubkan sambil menginap di tempat mencari ketenangan premium
di belantara. Sama ada anda menginginkan pengembaraan yang mencabar, suasana romantik atau rejuvenasi, anda boleh bersantai atau aktif seperti yang anda mahu dalam persekitaran Semenanjung Freycinet yang menakjubkan dan bandar Hobart yang bersejarah.

Hari ke-1 [PG]

Tiba di Launceston dan bergerak menuju ke Saffire Freycinet.

Saffire
Saffire Freycinet yang mempesona dengan persekitaran rumah persinggahan mewah premium yang benar-benar berhubung dengan keindahan dan kedalaman alam semula jadi. Menginap
di Saffire adalah satu pengalaman yang direka untuk memperkayakan dan meningkatkan, memberi perspektif baru dalam persekitaran yang unik ini.

Hari ke-1 [PTG]

Selepas makan tengah hari di Saffire untuk dua setengah jam, kembali berjalan dengan pemandu pelancong ke tempat melihat Wineglass Bay yang terkenal.

Makan malam di Palate, Saffire
Restoran Saffire, Palate, dengan bangganya mempamerkan makanan terbaik Tasmania, dan menyediakan pengalaman khusus untuk disesuaikan dengan semua tetamu. Menu pelbagai hidangan yang dipadankan dengan wain hebat tempatan adalah pengkhususan mereka, dengan menu yang direka bentuk dengan mengambil kira apa yang baru ditangkap di laut atau ladang pada hari tersebut. Bermalam di Saffire Freycinet.

Hari Seterusnya>

CLOSE