Australia. Tiada yang seumpamanya

Freycinet - Cadangan jadual perjalanan

Jadual perjalanan lima hari ini mempamerkan beberapa pemandangan dan keajaiban alam semula jadi Tasmania yang paling menakjubkan sambil menginap di tempat mencari ketenangan premium
di belantara. Sama ada anda menginginkan pengembaraan yang mencabar, suasana romantik atau rejuvenasi, anda boleh bersantai atau aktif seperti yang anda mahu dalam persekitaran Semenanjung Freycinet yang menakjubkan dan bandar Hobart yang bersejarah.

Hari ke-2 [PG]

Selepas sarapan pagi yang santai, bertolak mengikuti pengembaraan basikal quad selama dua jam dengan All 4 Adventure Tours termasuk perkelahan makan tengah hari yang dibekalkan oleh Saffire.

All 4 Adventure Tours
Tunggang motosikal empat roda, kenderaan semua rupa bumi (ATV) atau basikal quad dan telusuri laluan anda melalui bukit yang diselubungi eucalypt, lembah batu bertaburan dan pantai rawa di mana granit merah, laut biru dan pasir putih yang halus bertemu di South Friendly Beaches. Atau menuju ke cenuram laut dramatik di Cape Tourville untuk menikmati pemandangan panorama Semenanjung Freycinet dan melihat Wineglass Bay.

Hari ke-2 [PTG]

Return to Saffire and after lunch, then transfer to Muir’s Beach for a twilight paddle with Freycinet Adventures. Stay overnight at Saffire Freycinet.

Kembali ke Saffire selepas makan tengah hari, bertolak ke Muir’s Beach untuk mengayuh di waktu senja dengan Pengembaraan Freycinet Bermalam di Saffire Freycinet.

Hari Seterusnya>

CLOSE