Australia. Tiada yang seumpamanya

Lihat tarikan Great Barrier Reef

Lihat tarikan Queensland

Hayman Island

Hayman Island

Pulau Hayman adalah kawasan perlindungan persendirian yang penuh dengan kecantikan semula jadi, kedamaian dan keseronokan di pintu masuk Great Barrier Reef Australia.

Berbaring di hujung selatan Whitsunday Islands. Satu-satunya cara untuk sampai
ke syurga yang mempesonakan ini adalah dengan pesawat laut, helikopter atau dengan bot mewah. 

Terokai alam eksklusif untuk berehat sepenuhnya dan aktiviti-aktiviti pulau yang menyeronokkan

Sungguhpun saiznya kecil, pulau ini menampilkan pelbagai jenis muka bumi, daripada hutan tebal dan hutan bakau hinggalah kepada serokan batuan, pantai terpencil dan taman tropika yang subur.

Menyelam atau bersnorkel dan selami diri anda dalam dunia batu karang dan ikan-ikan tropika yang berwarna-warni. Berenang, berlayar dan meluncur angin atau mengembara bersama salah seorang pemandu berpengalaman pulau ini. Atau luangkan masa untuk rawatan spa yang mendamaikan dan berehat di tepi kolam.

Hayman Island Resort adalah tempat peranginan lima bintang yang menerima anugerah paling banyak di Australia di mana anda dapat mengalami perkhidmatan yang benar benar terperinci dan superlatif. Nikmati keseronokan makan malam lilin romantik yang dihidangkan oleh pelayan peribadi anda dan disediakan oleh tukang masak bertaraf dunia.

Nikmati lawatan helikopter ke Whitehaven Beach yang terpencil dan regangkan kaki anda di pasir silika putih yang merupakan salah satu pantai yang paling tulen di dunia. Berehat di bawah teduhan payung pantai dan berkelah sambil makan tengah hari atau hirup wain bergas yang dingin.

Hayman Island akan membawa anda ke alam damai sepenuhnya, hidangan menyelerakan dan pemandangan menakjubkan.

CLOSE