Australia. Tiada yang seumpamanyaPengalaman dan tarikan Sydney

Sydney Opera House

Diiktiraf sebagai salah satu bangunan yang paling menarik dan inovatif pada era moden, Sydney Opera House yang dramatik adalah tempat untuk seni persembahan di Sydney. Tiada yang lebih mengujakan selain daripada menyaksikan persembahan di sini untuk aktiviti malam yang istimewa.

Tempat bagi 1600 persembahan setiap tahun termasuk konsert simfoni, balet, opera, teater, tarian, muzik, komedi, pertunjukan kanak-kanak dan persembahan kontemporari, Sydney Opera House adalah salah satu seni pusat yang paling kreatif di dunia dan paling sibuk dalam aktiviti persembahan seni. Australian Ballet, Sydney Dance Company dan Australian Opera Company adalah antara syarikat-syarikat yang kerap membuat persembahan sini.

Ambil kesempatan daripada lawatan harian dan ketahui tentang cerita, sejarah dan keajaiban bangunan dan ruang dalaman yang luar biasa di sekitar bangunan teater dan tempat-tempat yang paling indah. Habiskan masa seharian di tapak Warisan Dunia dan anda akan kagum dengan kehidupan, budaya dan aktiviti di bawah layaran.

CLOSE