Verkennen

Zien en te doen

Verkennen Bestemmingen en activiteiten verkennen

Je reismogelijkheden in Australië zijn net zo divers als het land zelf. Ontdek de steden, staten, territoria, unieke bezienswaardigheden en evenementen van Australië. Of je nou twee weken vakantie hebt om bezienswaardigheden te bezoeken of zes maanden om rond te trekken in een camper, hier vind je alles wat je moet weten over de bestemmingen en de dingen die je kunt doen tijdens je vakantie in Australië. Gebruik de routesuggesties om je perfecte Australische avontuur te plannen. Ben je op zoek naar natuur, avontuur, kunst, cultuur, lekker eten, de beste wijnen of een inspirerende vakantie? Hier vind je alles wat je nodig hebt.

Gebruik de kaart om de monumenten, steden, staten en territoria van Australië te verkennen

Activiteiten

Activiteiten

Je wilt avontuur, natuur, een geweldige keuken, topwijnen, trendy winkels, kunst en cultuur of je verdiepen in de oudste cultuur op aarde? Een vakantie in Australië is nergens mee te vergelijken.

Op reis door Australië

Op reis door Australië

Kies uit korte citytrips, wandelroutes, tochten door de natuur, ritten langs de kust en onvergetelijke expedities door de outback. Hier vind je een aantal suggesties om je op weg te helpen met je Australische vakantieavontuur.

Evenementen

Evenementen

Plan je vakantie zo dat je een van de vele Australische evenementen en festivals kunt bijwonen. Dit zijn niet alleen wereldberoemde internationale sportevenementen, maar ook regionale festiviteiten waarmee de Australische cultuur, keuken, wijnen en seizoenen worden gevierd.