Eet- en wijnevenementen in Australië

Taste Festival, Sydney, NSW. © Brand Events

Eet- en wijnevenementen in Australië

Het hele jaar door kun je in Australië diverse eet- en wijnfestivals bezoeken of andere culinaire uitstapjes maken.

Australië staat bekend om zijn hoogwaardige verse producten en wijnen van wereldklasse. In bijna iedere stad wordt elk jaar wel een groot eet- en wijnfestival gehouden. Breng eens een bezoek aan het Melbourne Food & Wine Festival om de smaak van de herfst te proeven of ga naar het Great Barrier Feast en laat je verrassen door de grote variëteit aan verse vis en schaal- en schelpdieren die Australië te bieden heeft. Ga op zoek naar truffels in Western Australia of Canberra. Geniet van de wijngaardconcerten bij de Margaret River. Breng in Hobart een toost uit op het nieuwe jaar met de beste mousserende wijn van Tasmanië of proef overheerlijke wijnen uit het hele land tijdens de Aussie Wine Month. Het hele jaar door kun je overal in Australië eet- en wijnfestivals bezoeken of andere culinaire uitstapjes maken.

Great Barrier Feasts
Great Barrier Feasts

Great Barrier Feasts

Hamilton Island, Queensland
diverse

Het zeer succesvolle Great Barrier Feast van Hamilton Island bestaat uit een reeks afzonderlijke haute cuisine-weekenden in het luxeresort qualia. Tijdens vier weekends verspreid over het jaar biedt dit spectaculair gelegen resort zijn gasten de exclusieve kans om achter de schermen mee te kijken en te leren van een wereldberoemde chef-kok. Deze culinaire weekenden beginnen met een welkomstdiner, samengesteld door de chef-kok van qualia dat vergezeld gaat van de allerbeste wijnen. Gasten kunnen meedoen aan masterclasses. Tijdens een demonstratiediner kunnen gasten via een livecamera in de keuken een topchef stap voor stap culinaire hoogstandjes zien bereiden.

Crush Festival
Crush Festival

Crush Festival

South Australia
januari

Ontdek een aantal van de beste wijnen van South Australia in combinatie met mode, muziek en kunst. Meer dan 30 wijnmakerijen openen hun kelderdeuren tijdens het Crush Festival, het jaarlijkse eet- en wijnfestival dat tijdens het lange Australia Day-weekend elk jaar in januari plaatsvindt in de Adelaide Hills. Het Crush Festival heeft een gevarieerd programma met picknicks, kookdemonstraties, livemuziek, lunches waarbij je de wijnmakers kunt ontmoeten, diners en modeshows. In elk van de wijngaarden kun je heerlijke plaatselijke producten proeven en is er entertainment van jazz tot Latin. Het decor van het Crush Festival vormt de adembenemend mooie Mount Lofty in de Adelaide Hills.

Harvest Festival
Harvest Festival

Harvest Festival

McClaren Vale, South Australia
januari

Tijdens het Harvest Festival wordt de diversiteit gevierd van de exquise gerechten, wijnen van wereldklasse, muziek en kunst uit de regio McLaren Vale. Tijdens dit jaarlijkse evenement staat het gezin centraal, met allerlei activiteiten om kinderen te vermaken: van schminken en knutsellessen, tot pizza's bakken en ponyritten. Voor volwassenen is er de kans om beroemde topchefs te ontmoeten, kookdemonstraties bij te wonen en masterclasses te volgen over kaas, olijfolie, bier en wijn. Op de boulevard vol met stalletjes kun je tongstrelende lokale gerechten proeven. Het feest gaat ook 's avonds door met muziekoptredens tijdens een openluchtconcert.

Cellar Door Wine Festival
Cellar Door Wine Festival

Cellar Door Wine Festival

Adelaide, South Australia
februari

Verken de legendarische wijnstreken van South Australia en geniet van de mogelijkheid om onbeperkt te proeven in meer dan 150 wijnmakerijen. Ontdek nieuwe favorieten van de beste etenswaren- en wijnproducenten van South Australia tijdens het jaarlijkse Cellar Door Wine Festival in Adelaide. Tijdens dit festival kun je kennismaken met duizenden wijnen, van internationaal bekende merken tot particuliere producenten die hun nieuwste en beste soorten aanbieden. Probeer wijn uit een van de wijnregio's van South Australia die internationale roem hebben geoogst, zoals Barossa Valley, Coonawarra, McLaren Vale en Limestone Coast. Neem een masterclass wijnproeven bij de experts en trakteer jezelf op een heerlijke delicatesse van de regionale boerenmarkt.

Festivale
Festivale

Festivale

Launceston, Tasmanië
februari

Tasmanië staat bekend om zijn overheerlijke koeleklimaatwijnen, biersoorten en verse groenten en fruit. Festivale, een jaarlijkse driedaagse viering in de zomer, geeft je de kans om de lekkerste Tasmaanse gerechten, wijnen en bieren te proeven en te genieten van kunst en entertainment. Het historische en pittoreske City Park van Launceston geeft een unieke ambiance aan dit openluchtevenement. Festivale is een van de grootste happenings van Australië, waar ieder jaar zo'n 40.000 mensen op af komen. Er zijn ruim 65 stalletjes waar je je smaakpapillen kunt trakteren op een culinaire reis door Tasmanië. Je proeft de voortreffelijke delicatessen en wijnen tegen een achtergrond van gezinsamusement, dans, muziek en straattheater door artiesten uit Tasmanië en Australië.

Melbourne en regionaal Victoria
maart

Al meer dan 20 jaar genieten duizenden liefhebbers van eten en drinken van het programma van wereldklasse tijdens het Melbourne Food & Wine Festival. Gedurende drie weken in maart worden de restaurants, straatjes, kelders en dakterrassen van de stad en van regionaal Victoria overspoeld door meer dan 200 evenementen. Het is de perfecte tijd om te genieten van verse seizoensproducten, levendige eetmarkten, innovatieve chef-koks en hun bekroonde restaurants, en experts op het gebied van wijnmaken. De prestigieuze reputatie van het festival trekt culinaire beroemdheden en wijnkenners van over heel de wereld aan. Tegelijkertijd is het een podium voor de gevierde topchefs, restauranthouders, wijnmakers, sommeliers, producenten en ambachtslieden van Victoria zelf.

Devonport Food and Wine Festival / Taste the Harvest
Devonport Food & Wine Festival

Devonport Food and Wine Festival / Taste the Harvest

Devonport, Tasmanië
maart

Maart met zijn overheerlijke evenementenprogramma is een uitstekende maand om Devonport te bezoeken. Het Devonport Food and Wine Festival viert een maand lang de keuken en producten van de streek. Kooklessen, kookwedstrijden, exotische barbecues, picknicks met het gezin, wijn- en bierproeverijen, diners bereid door chef-koks, uitgebreide lunches in wijngaarden en andere speciale evenementen zijn slechts enkele van de culinaire ervaringen waaruit je kunt kiezen. Het Taste the Harvest-festival, dat ook in maart in Devonport plaatsvindt, viert de verscheidenheid van de producten die langs de noordwestkust van Tasmanië worden verbouwd. Tijdens dit gezinsvriendelijke evenement zijn er activiteiten voor kinderen en live-entertainment, plus kookdemonstraties en stalletjes met lokale producten.

Taste of Sydney
Taste of Sydney

Taste of Sydney

Sydney, New South Wales
maart

Taste of Sydney is een jaarlijkse viering van de diverse en overheerlijke restaurants en de eetcultuur van Sydney. Dit evenement transformeert het Centennial Park van Sydney in een van de grootste openluchtrestaurants van de wereld. Hier kun je hapjes proeven van de culinaire elite van Sydney. De nieuwste en beste restaurants van Sydney en hun chef-koks koken gedurende vier dagen voor duizenden liefhebbers van lekker eten. Tijdens dit evenement worden ook wijnen, champagnes, bier en producten gepresenteerd van meer dan 120 van de beste kleine producenten van Australië. Taste of Sydney biedt ook een reeks innovatieve en interactieve programma's over koken en eten, plus live-entertainment gedurende heel het festival.

Aussie Wine Month
Aussie Wine Month

Aussie Wine Month

Nationaal
april

De Aussie Wine Month, die wordt georganiseerd door Wine Australia, is een mengeling van circa 100 evenementen, proeverijen, promoties en festiviteiten die in het hele land worden gehouden. Speciale aandacht gaat uit naar de reputatie van Australië voor het maken van een aantal van 's werelds beste wijnen. Tijdens deze wijnmaand slaat de wijnsector de handen ineen om de kwaliteit, de diversiteit en de waarde van Australische wijn te promoten, en om de bekendheid van de internationaal befaamde Australische wijnregio's te stimuleren. De Aussie Wine Month is een uitgelezen kans om de beste wijnen van Australië te proeven, of het nu een pinot noir uit Tasmanië is, een sémillon uit Hunter Valley, een cabernet uit Margaret River, een chardonnay uit Yarra Valley, een shiraz uit Barossa, of een van de vele andere soorten uit de ruim zestig wijnregio's die Australië telt.

Kangaroo Island Seafood ‘FEASTival’
Kangaroo Island Seafood ‘FEASTival’

Kangaroo Island Seafood ‘FEASTival’

Kangaroo Island, South Australia
april

Op het Kangaroo Island Seafood ‘FEASTival', een samentrekking van 'feast' (feestmaal) en 'festival', worden de beroemde heerlijke producten en wijnen van Kangaroo Island in de schijnwerpers gezet. Een reeks afzonderlijke dinerevenementen vindt gedurende de week plaats op adembenemend mooie locaties aan zee verspreid over het eiland. Laat je verwennen door degustatiediners, gerechten bereid op een kampvuur en barbecues met zeevruchten en schaaldieren op het strand. Er zijn ook masterclassdemonstraties en exclusieve diners met bekende topchefs. Elk evenement is een unieke kans om de natuurlijke wildernis, de dieren en de manier van leven op Kangaroo Island te ervaren, de boeren en vissers te ontmoeten, de biologisch geteelde producten te proeven en te genieten van de verse vis, het vlees, de kazen en de wijn waar de streek om bekendstaat.

Orange, New South Wales
april

Elk jaar in april staat het regionale centrum van Orange in New South Wales tijdens de Orange F.O.O.D Week (Food of Orange District) tien dagen lang in het teken van verrukkelijke verse producten en wijnen. Op korte afstand van Sydney maak je tijdens meer dan 60 evenementen kennis met de beroemde verse smaken uit de regio én met de mensen die deze smaken creëren. Ontbijt in de wijngaarden, dwaal door de appelboomgaarden of neem een kookles in een van de prestigieuze plaatselijke restaurants. Schuif aan bij een gastronomisch diner of ga eens naar een gemaskerd bal. Als de officiële festiviteiten zijn afgelopen, kun je op verkenningstocht door de streek of op bezoek bij een van de wijnmakerijen waar de internationaal zo bekende koeleklimaatwijnen worden geproduceerd.

Adelaide, South Australia
april - mei

Het Tasting Australia-festival, dat om de twee jaar wordt gehouden, is een internationaal succesvol achtdaags eet- en wijnfestival dat in april en mei wordt gehouden. Op het programma staan onder meer kookworkshops en kookdemonstraties door lokale chef-koks en internationale culinaire beroemdheden. Trakteer jezelf op een lange lunch in een van de wijngaarden of geniet van een gastronomisch diner, klaargemaakt door verschillende chef-koks. Neem eens kijkje op de verschillende boerenmarkten en meng je daarna in het feestgedruis op de kleurrijke rivieroevers van Adelaide. Ook wijn speelt een grote rol bij dit festival. Je kunt niet alleen wijn proeven uit regio's zoals Barossa Valley, McLaren Vale, Clare Valley, Coonawarra en Adelaide Hills, maar ook meedoen aan wijnveilingen en masterclasses over eten en wijn.

Lovedale Long Lunch
Lovedale Long Lunch

Lovedale Long Lunch

Hunter Valley, New South Wales
mei

Dit evenement in Hunter Valley is een lunch waarbij de gerechten op verschillende locaties geserveerd worden. Liefhebbers van eten en wijn kunnen zo kennismaken met een aantal Lovedale-wijngaarden tijdens het derde weekend van mei. Een aantal Lovedale-wijngaarden organiseert samen met restaurants uit Hunter Valley twee feestelijke dagen met goede wijnen, exquise eten en live-entertainment. Je kunt van wijnmakerij naar wijnmakerij trekken, terwijl de restaurants heerlijke gerechten serveren als aanvulling op de topwijnen. Het is een populair evenement dus zorg dat je op tijd een toegangskaart reserveert. Logeer in de cottages van kunstenaars, in unieke bed & breakfasts of in een van de exclusieve hotels en kuuroorden van Hunter Valley.

Noosa International Food & Wine Festival
Noosa Food & Wine Festival

Noosa International Food & Wine Festival

Noosa, Queensland
mei

Het Noosa International Food and Wine Festival in het stadje Noosa aan de Sunshine Coast van Queensland is een van de belangrijkste eet- en wijnevenementen van Australië. Meer dan 200 toonaangevende internationale en nationale chef-koks, legendarische wijnmakers, bekende vertegenwoordigers van de voedsel- en wijnmedia, restauranthouders en serieuze liefhebbers van lekker eten geven op dit festival acte de présence. In het aan zee gelegen Noosa komen zij vier dagen lang bij elkaar om te proeven, praten, discussiëren, dineren en genieten. Het festival kent een spannende combinatie van evenementen, zoals lange lunches, wijnproeverijen, culinaire ontdekkingstochten, concerten, bijzondere proeverijmenu's, diners bereid door gastchefs, markten met verse producten en kookdemonstraties van beroemde chef-koks.

High Country Harvest Festival
High Country Harvest Festival

High Country Harvest Festival

Victoria
mei

High Country Harvest is een regionale viering van het eten, de wijn en de biersoorten van het spectaculaire High Country van Victoria. Deze regio, omringd door de Victorian Alps en gelegen aan de oevers van de Murray River, is de basis van een aantal van de beste producenten van culinaire producten, bekroonde restauranthouders en internationaal erkende wijnmakers van Australië. Een fietspad van meer dan 100 km loopt langs glasheldere rivieren, door ongerept bushland en bergachtige gebieden, langs wijngaarden, bierbrouwerijen, boomgaarden en olijfboomgaarden. Dit verharde fietspad door de natuur is de perfecte link tussen culinaire dorpen zoals Bright, Beechworth, Rutherglen, Milawa en Mansfield. Proef handgemaakte boter, ambachtelijk bereide kazen en Australische lagers en ales gebrouwen met kristalhelder water uit de bergen.

Savour Tasmania
Savour Tasmania

Savour Tasmania

Hobart en regionaal Tasmanië
mei - juni

Sinds de eerste keer dat Savour Tasmania zich op het culinaire toneel presenteerde in 2009, heeft dit festival zich ontwikkeld tot een razend populaire en uitbundige happening, gevierd door liefhebbers van eten en omarmd door Tasmaanse producenten van eten en wijn. Savour Tasmania zet de Tasmaanse etenswaren- en drankenbranche in het zonnetje en promoot de staat als een bestemming voor unieke ervaringen op het gebied van wijn en eten. Savour Tasmania nodigt een reeks internationaal erkende topchefs uit om een reeks degustatiediners te bereiden met natuurlijke Tasmaanse ingrediënten in restaurants en locaties van wereldklasse. Savour Tasmania omvat ook het Tasmanian Red Wine Weekend met een reeks masterclasses en wijnproeverijen.

Darwin, Northern Territory
mei - oktober

Van mei tot oktober komt het strand van Darwin elke donderdag- en zondagavond bij zonsondergang tot leven tijdens de Mindil Beach Sunset Markets. Op deze markt vind je veel verschillende kraampjes met lokale kunst en handgemaakte spullen, evenals amusement van allerlei soort en aard. Ook zijn er eetstalletjes waar je gerechten van over de hele wereld kunt proberen. Onder de bonte mengelmoes van marktkooplui vind je masseurs, tarotkaartlezers, leerbewerkers, inheemse kunstenaars, kleermakers en juweliers. Gratis straattheater, goochelaars en talloze straatmuzikanten uit binnen- en buitenland zorgen voor het nodige amusement. Nadat je hebt rondgeneusd op de markt, kun je lekker gaan picknicken op het beroemde strand met als decor een spectaculaire tropische zonsondergang boven de Indische Oceaan.

Truffle Kerfuffle
Truffle Kerfuffle

Truffle Kerfuffle

Manjimup, Western Australia
juni

Western Australia is de grootste producent van truffels buiten Europa, en meer dan 70 procent van de zwarte truffels die in Australië worden gekweekt, zijn afkomstig uit de bossen in het zuiden van Western Australia. Elk jaar in juni vindt een van de meest prestigieuze truffelfestijnen van het land plaats in Manjimup. De Truffle Kerfuffle, zoals het festijn heet, trekt duizenden bezoekers naar de streek. Het is een eendaags festival met beroemde chef-koks en eten en drinken uit de streek, met als hoogtepunt een galadiner waarbij je allerlei gerechten kunt proeven. Reserveren is een must. Het Australische truffelseizoen loopt van eind mei tot begin september. Manjimup ligt op ongeveer 300 km van Perth in het zuidwesten van Western Australia.

Canberra & Capital Region Truffle Festival
Canberra Truffle Festival

Canberra & Capital Region Truffle Festival

Canberra en regio's, Australian Capital Territory
eind juni – begin augustus

De Australische winter markeert de start van het truffelseizoen in Canberra, een van de belangrijkste gebieden van Australië voor het kweken van truffels. Truffelkwekers, chef-koks, restaurants en liefhebbers van lekker eten verzamelen zich op het Canberra & Capital Region Truffle Festival dat helemaal in het teken staat van het truffelseizoen en de befaamde Franse zwarte truffel van de regio. Tijdens het festival zijn er truffelspeurtochten, masterclasses en kookdemonstraties door bekende chef-koks, menu's met truffels en proeverijen in de beste restaurants en wijnmakerijen van de regio. Je kunt ook leren hoe je zelf truffels kunt kweken en lezingen bijwonen over de inheemse Australische truffel.

Canberra, Australian Capital Territory
augustus

Het Fireside Festival vindt de hele maand augustus plaats met allerlei gezellige evenementen die typisch zijn voor het winterseizoen op het zuidelijk halfrond, zoals degustatiediners en wijnproeverijen, maar ook optredens. Op diverse locaties in Canberra kun je heerlijke koeleklimaatwijnen proeven, genieten van delicatessen uit de regio, lokale kunstenaars ontmoeten met passie voor hun werk, of gewoon lekker ontspannen voor een knappend haardvuur. Er zijn bijvoorbeeld ook '100 mile'-diners met verse producten die afkomstig zijn van boeren die niet verder dan 100 mijl van de stad af wonen, en wijnmasterclasses. Volg de Poacher’s Way net buiten Canberra en ontdek circa 140 wijngaarden en 33 wijnmakerijen in de omgeving.

Barossa Gourmet Weekend
Barossa Gourmet Weekend

Barossa Gourmet Weekend

Barossa Valley, South Australia
augustus

Het Barossa Gourmet Weekend wordt elk jaar in augustus gehouden in de wereldberoemde wijnstreek Barossa Valley en is een feest voor de zintuigen. Het festival biedt meer dan 30 evenementen gedurende drie dagen, inclusief eet- en wijnproeverijen, dagen met gezinsactiviteiten, speciale kindermenu's en -activiteiten, markten met ambachtelijke producten, live-entertainment, degustatiediners en intieme culinaire evenementen, kooklessen en wijnmasterclasses. Het Barossa Gourmet Weekend geeft je inzicht in de rijke eet- en wijncultuur van de historische Barossa Valley-wijnstreek. Van grote vieringen op wijnmakerijen tot intieme, bijzondere evenementen, dit weekend biedt voor alle smaken en leeftijden wel iets.

Asian Food Festival
Asian Food Festival

Asian Food Festival

Melbourne, Victoria
september - oktober

Melbournes restaurants komen tot leven met hete, pittige, zoetzure en nog veel meer smaken tijdens het Asian Food Festival in Melbourne, dat een maand duurt. Het festival biedt een programma met allerlei Aziatische kookevenementen in meer dan 50 restaurants in Melbourne, het kleurrijke Chinatown in Little Bourke Street en op een aantal andere locaties. Vier het multiculturele erfgoed van Melbourne met gerechten uit de Chinese, Japanse, Koreaanse, Maleisische, Thaise en Vietnamese keuken. Er zijn dinercruises met een Aziatisch thema, diners met gangen op verschillende locaties, en speciale rondleidingen door het Chinese Museum, plus dansoptredens en andere unieke happenings. Chinatown licht op tijdens het Lantern Festival dat halverwege de herfst wordt gehouden.

Good Food Month
Good Food Month

Good Food Month

Sydney, Canberra, Melbourne, Brisbane
oktober - november

Van oktober tot en met november kunnen liefhebbers van lekker eten zich tegoed doen tijdens het grootste eetfestival van Australië, de Good Food Month, in Sydney, Melbourne, Canberra en Brisbane. De Good Food Month belicht de ongelooflijke diversiteit van het culinaire talent in Australië, met alles van elegante banketten van wereldwijde topchefs tot gratis, gezinsvriendelijke festivals in de openlucht. De eet- en wijnevenementen duren een maand. Ze zetten de toprestaurants van Australië in het zonnetje en presenteren de plaatselijke producten van elke staat en bijbehorende regio's. Good Food Month wordt in oktober gehouden in Sydney en regionaal New South Wales, Canberra, Brisbane en regionaal Queensland. In november zijn Melbourne en regionaal Victoria aan de beurt.

Margaret River Gourmet Escape
Margaret River Gourmet Escape

Margaret River Gourmet Escape

Margaret River, Western Australia
november

De Margaret River Gourmet Escape is een eet- en wijnevenement van vier dagen met de beste internationale en Australische chef-koks, culinair recensenten, wijnrecensenten en beroemdheden. Met de droomstranden van de Margaret River Wine Region als decor kun je vier dagen lang kiezen uit masterclasses, proeverijen van wereldberoemde wijngaarden, tijdelijke restaurants, kookdemonstraties, een wijntheater, wijn- en spijscursussen en livemuziek. Er zijn verschillende, speciaal uitgestippelde wijnautoroutes langs lokale restaurants en wijngaarden. De Margaret River Gourmet Escape geeft je de kans om een aantal dagen door te brengen in het gezelschap van internationale chef-koks in een regio van Australië die internationaal hoog in aanzien staat om zijn wijnen en zijn eten.

Taste of Melbourne
Taste of Melbourne

Taste of Melbourne

Melbourne, Victoria
november

Vier samen met 24.000 andere liefhebbers van eten de gevarieerde restaurantcultuur van Melbourne tijdens dit vierdaagse feest dat in november plaatsvindt in het Albert Park. De beste en nieuwste restaurants van Melbourne stellen speciale menu's samen met degustatiegerechten waarin plaatselijke seizoensproducten en topingrediënten worden verwerkt. Word een meester in het mixen van cocktails tijdens de masterclass 'Mixologie' of leer wat een sommelier allemaal moet weten in het wijntheater. Kook een gerecht onder begeleiding van een topkok. De dagelijkse lunch- en dinersessies duren 4-5 uur, zodat je voldoende tijd hebt om allerlei gerechten te proeven en rond te wandelen. Toegangskaarten moeten vooraf worden gekocht.

Tasmanian Beerfest
Tasmanian Beerfest

Tasmanian Beerfest

Hobart, Tasmanië
november

Elk jaar in november transformeert het grootste bierfestival van Australië de waterkant in Hobart in een wereld van bijzondere en ambachtelijk bereide bieren. Je kunt hier niet alleen lokale Australische biersoorten proeven. Grote en kleine brouwerijen uit Tasmanië, Australië en uit het buitenland presenteren hier hun beste biersoorten. Princes Wharf wordt gedurende twee dagen omgetoverd in een biertuin aan de waterkant met livemuziek en entertainment. Ontmoet de brouwers en luister naar tips over bierproeven. Probeer de uitstekende ambachtelijke ciders en de plaatselijke Tasmaanse producten. Of het nou je hobby is of je professioneel geïnteresseerd bent, het Tasmanian International Beerfest bied je de geweldige kans om kennis te maken met meer dan 100 bijzondere biersoorten.

Hobart, Tasmanië
december

Verwelkom het nieuwe jaar tijdens Tasmania's Taste Festival, het belangrijkste evenement voor de presentatie van de gerechten en wijnen van Tasmanië. Het wordt elk jaar in de periode rond nieuwjaar gehouden aan de waterkant in Hobart. Verse vis, schaal- en schelpdieren, kaas van Bruny Island en bessen uit Bicheno zijn slechts een kleine greep uit de delicatessen die je hier kunt proberen. Maak kennis met de koeleklimaatwijnen, de turfgestookte whisky's en de speciale bieren van Tasmanië. Tijdens dit festival wordt ook een breed assortiment aan internationale gerechten klaargemaakt met verse Tasmaanse ingrediënten. Het Taste Festival valt samen met de finish van de Sydney to Hobart Yacht Race, wat bijdraagt aan de sfeer van dit feest.

Search events

Meer tips voor Australië