Formule 1 Grand Prix van Australië

Formule 1 Grand Prix van Australië

Melbourne, Victoria
maart

Bereid je voor op vier dagen van adembenemende actie! In maart komen 's werelds snelste Formule 1-coureurs en -auto's naar het Albert Park-circuit van Melbourne voor de Formule 1 Grand Prix van Australië. De Grand Prix van Australië is de openingsrace van het Formule 1-seizoen. Ook als je niet op het circuit bent, hoef je je niet te vervelen dankzij demonstraties, tentoonstellingen en luchtshows door de Royal Australian Air Force. Het publiek loeit om het hardst terwijl de brullende Formule 1-auto's langs je heen razen met snelheden tot wel 300 kilometer per uur. Een groots evenement als dit verdient een grootse ontknoping, en na de race is er dan ook een spetterende afsluiting.

Melbourne maakt zich op voor vier dagen van adembenemende actie! In maart komen 's werelds snelste Formule 1-coureurs en -auto's naar het Albert Park-circuit voor de Formule 1 Grand Prix van Australië. De Grand Prix van Australië is de openingsrace van het Formule 1-seizoen.

Hier, met de skyline van Melbourne als achtergrond, pronken de allerbeste coureurs van de wereld met hun ultramoderne wagens en bliksemsnelle teamwork. Kijk hoe de coureurs met snelheden tot wel 300 kilometer per uur voorbij scheuren. Het karakteristieke geluid van de krachtige Formule 1-racewagens kun je overal in de stad horen.

Naast de Formule 1 organiseert de Grand Prix ook zes andere eersteklas racecategorieën. Wees getuige van een duel tussen de V8 Supercars van Australië, of kijk hoe luxewagens zoals Lamborghini's, Ferrari's, Porsches en Lotus rubbersporen achterlaten op het circuit.

De activiteiten buiten het circuit zijn net zo spannend, met demonstraties, tentoonstellingen en luchtshows van de Royal Australian Air Force.

De Grand Prix van Australië is een must voor raceliefhebbers, maar in maart zijn er in Melbourne nog veel meer grote internationale evenementen die de plaatselijke cultuur vieren. Geniet veertien dagen lang van voortreffelijk eten en goede wijn in het gezelschap van beroemde chef-koks tijdens het Melbourne Food and Wine Festival. Ontdek de beste ontwerpers van Australië tijdens het zevendaagse Melbourne Fashion Festival. Krijg pijn je buik van het lachen tijdens het Melbourne International Comedy Festival. Loop rond in rijk geschakeerde herfsttuinen met felgekleurde bloemen tijdens de Melbourne International Flower and Garden Show.

Evenementen zoeken

Meer Australische ideeën