Langere reizen

Langere reizen

Stel uw eigen Australische vakantie samen met behulp van deze reisideeën. Met één van onze internationale luchthavens als startpunt geven deze veelzijdige drie weken durende vakanties je een idee hoeveel je zelfs tijdens een korte vakantie in Australië kunt zien. Verdeel ze in hapklare brokken of combineer ze zodat ze passen binnen je tijdsbestek, de plaats waar je aankomt en de bestemmingen die je absoluut wilt zien. Trek van steden naar de kust en de wildernis. Combineer het Red Centre met het Daintree Rainforest en de Great Barrier Reef. Australië is een enorm land, maar als je het een beetje plant, kun je in slechts enkele weken heel wat verschillende landschappen ontdekken.

Drie weken vanuit Sydney

Bezoek Sydney, Melbourne, de Great Ocean Road en het Red Centre van Australië op deze avontuurlijke reis.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Brisbane

Vanuit Brisbane kun je de Gold Coast, Fraser Island, de Whitsundays en het Great Barrier Reef verkennen, voordat je naar Sydney vliegt.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Adelaide

Begin met de spectaculaire natuurlijke attracties van South Australia, neem vervolgens de Ghan-trein dwars door het Red Centre van Australië naar Darwin.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Cairns

Vanuit Cairns liggen het regenwoud en het rif van het tropische North Queensland slechts op steenworp afstand. Duik of snorkel in het Great Barrier Reef en bewonder de fluorescerende Ulysses-vlinder in het regenwouddorp Kuranda.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Melbourne

Combineer Melbourne, Hobart en Adelaide met stranden, wijnmakerijen en de in de World Heritage-lijst opgenomen wildernis als je door het zuidoosten van Australië reist.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Perth

Ontdek de Margaret River, het Ningaloo Reef en Broome, en zelfs Darwin en Sydney tijdens een avontuurlijke reis vanuit de meest westelijk gelegen hoofdstad van Australië.

Ontdek meer

Drie weken vanuit Darwin

Vanuit het tropische Darwin kun je via het Red Centre van Australië naar Adelaide reizen of je neemt de Savannah Way naar het westen, naar Broome.

Ontdek meer