Reizen door de outback

Weg naar Darwin, NT. © Tourism Australia

Reizen door de outback

Ontdek de uitgestrektheid van het Australische binnenland met onze fantastische reizen door de outback. Volg met je 4x4 de ruige Gibb River Road, stop om te zwemmen in koele bergstromen en breng de nacht door op de enorme outbackranches. Neem de Savannah Way door de outback van de kust van de Stille Oceaan in het oosten tot de Indische Oceaan in het westen. Ga goud zoeken in Croydon, Queensland, en peddel met je kano door de Katherine Gorge in het Northern Territory. Vlieg over de als een bijenkorf gestreepte Bungle Bungles of het uitgestrekte Lake Argy in Kununurra, Western Australia. Volg de Explorers Way van Adelaide naar Darwin, voorbij de Cooper Pedy, de ondergrondse opaalstad, en het middelpunt van het Red Centre: Alice Springs. Doorkruis Australië van het zuiden naar het noorden via het Red Centre met de legendarische Ghan-treinreis.

Langs de Gibb River Road omhoog en omlaag, Western Australia

Maak een van de geweldigste 4x4-ritten van Australië tijdens deze 660 kilometer lange reis door de uitgestrekte Kimberley.

Ontdek meer

Explorers Highway, South Australia

Volg de voetsporen van de pionier John McDouall Stuart op je reis van Adelaide naar Darwin op de Explorers Highway.

Ontdek meer

Savannah Way, Queensland

Rijd van Cairns door de weelderige Queensland Tropical Tablelands en de historische goudvelden naar de afgelegen Gulf Savannah en de grens met het Northern Territory.

Ontdek meer

Nature’s Way, Northern Territory

Rijd via de wetlands van Adelaide en Mary River naar het Kakadu National Park, dat in de World Heritage-lijst is opgenomen.

Ontdek meer

De Indian-Pacific, WA, SA, NSW

Leun achterover en kijk tijdens deze beroemde treintocht hoe de tijdloze landschappen van Australië voorbij komen.

Ontdek meer

Rijden door de Nullarbor

Verbreed je horizon op de Eyre Highway door de uitgestrekte en betoverende Nullarbor Plain.

Ontdek meer

Red Centre Way, Northern Territory

Zwem in de Glen Helen Gorge, klim naar de rand van de Kings Canyon om Uluru bij zonsopgang te zien tijdens deze avontuurlijke tocht door het oeroude centrum van Australië.

Ontdek meer

Savannah Way, Western Australia

Zet een streep in het zand tussen de woestijn en de tropen van Darwin naar Broome op dit ruwe outbackavontuur.

Ontdek meer

South Australian Loop

Geniet van het heerlijke eten en de wijn in de Barossa en Clare Valleys, verken de ruige Flinders Ranges en bekijk een rijkdom aan wilde dieren op Kangaroo Island.

Ontdek meer

Larapinta Trail, Northern Territory

Trek langs de ruggengraat van West MacDonnell Ranges naar attracties zoals Simpsons Gap, Ellery Creek Big Hole, Ormiston Gorge en Glen Helen Gorge.

Ontdek meer

The Ghan, South Australia

Maak een van de indrukwekkenste treinreizen ter wereld van het zuiden naar het noorden van Australi.

Ontdek meer