Wandeltochten door Australië

Wandeltochten door Australië

Strek je benen en open je hart op fantastische wandelroutes in Australië. Maak een dagwandeling, korte schilderachtige wandelingen of volg een Trail van begin tot eind, waarover je wel weken en zelfs maanden doet. Trek dwars door het in de World Heritage-lijst opgenomen ongerepte landschap van Tasmanië op de Overland Track of volg de Larapinta Trail door de West MacDonnell Ranges in het Northern Territory. Wandel een gedeelte van de Heysen Trail in South Australia, die van Fleurieu Peninsula tot de Flinders Ranges loopt. Breng drie dagen door in de Blue Mountains, die in de World Heritage-lijst zijn opgenomen, of wandel door het Gondwanan-regenwoud aan de Gold Coast. Maak dagwandelingen in Wilsons Promontory in Victoria of neem de schoonheid van de zuidwesthoek van Western Australia met volle teugen in je op terwijl je de Bibbulmun Track volgt.

De Overland Track, Tasmanië

Reis door het hart van de in de World Heritage-lijst opgenomen wildernis van Tasmanië op deze beroemde 65 kilometer lange tocht vanuit Cradle Mountain naar Lake St Clair.

Ontdek meer

Gold Coast Hinterland Great Walk, Queensland

Wandel door het weelderige Gondwanan-regenwoud en langs de rand van een eeuwenoude, geërodeerde vulkaan op deze spectaculaire serie dagwandelingen.

Ontdek meer

Larapinta Trail, Northern Territory

Trek langs de ruggengraat van West MacDonnell Ranges naar attracties zoals Simpsons Gap, Ellery Creek Big Hole, Ormiston Gorge en Glen Helen Gorge.

Ontdek meer

Six Foot Track, New South Wales

Geniet van het adembenemende landschap van de Blue Mountains en 200 jaar geschiedenis op dit oorspronkelijke paardenpad uit 1884 van Katoomba naar Jenolan Caves.

Ontdek meer

Kanangra to Katoomba Walk, New South Wales

Aanschouw vier bergpieken en beleef indrukwekkende afdalingen op deze vierdaagse trektocht door de nationale parken Kanangra-Boyd en Blue Mountains.

Ontdek meer

Thorsborne Trail - Hinchinbrook Island

Dompel jezelf onder in het ongerepete, tropische paradijs van Hinchinbrook Island, het grootste nationale parkeiland in Australië, op de 32 km lange Thorsborne Trail.

Ontdek meer

Australian Alps Walking Track, VIC,  NSW, ACT

Trek door drie staten, vier nationale parken en enkele van de hoogste pieken in Australië op deze zware, lange wandeling.

Ontdek meer

De Heysen Trail, South Australia

Wandel helemaal van Cape Jervis op het Fleurieu Peninsula naar de bergstad Parachilna op de 1.200 kilometer lange Heysen Trail.

Ontdek meer

Wilsons Promontory, Victoria

Verken het natuurlijke heiligdom van Wilsons Promontory op een van de vele duidelijk aangegeven wandelpaden.

Ontdek meer

De Bibbulmun Track, Western Australia

Ontdek hoogoprijzende bossen, rustgevende landbouwgronden en wilde stranden op dit lange pad door het zuidwesten van Western Australia.

Ontdek meer

Sydney's Great Coastal Walk - Van Barrenjoey naar het Royal National Park

Volg de gehele, spectaculaire kustlijn van Sydney, van Barrenjoy in het noorden tot aan Cronulla in het zuiden, op deze unieke, 1 week durende avontuurlijke tocht.

Ontdek meer