Australië voor jeugdige reizigers

Australië voor jeugdige reizigers

Sluit je aan bij de vele jongeren die Australië uitkiezen om hun droom van een werkvakantie, sabbatical, carrièreonderbreking of internationale studie waar te maken. Australië biedt eindeloze kansen voor avontuur en een warme, vriendelijke en ontspannen levensstijl.

Leer over het Australische Working Holiday-visum, studentenvisum en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Ontdek waar backpackers en reizigers overnachten, uithangen en plezier hebben.

Australië is het land van avontuur en we hebben een aantal ideeën verzameld waarmee je kunt beginnen. Doe mee aan een dromedaristocht door de Simpson Desert in het Northern Territory, maak een 4x4-tocht langs de wilde Flinders Ranges in South Australia of doe de Great Ocean Walk in Victoria. Ski of snowboard over de winterse hellingen, trek door de oude regenwouden of kies een van onze ongerepte eilanden om avontuur met echte ontspanning te combineren. Je kunt overal in Australië duiken, snorkelen, kanoën, kajakken en surfen.

Best Jobs in the world

De beste banen van de wereld

Laat de verhalen en reisroutes van de winnaars van de beste banen van de wereld je inspireren om je eigen werkvakantie in Australië te plannen.
Reizigers in een café

Australian Centre for the Moving Image

Duiken in Australië

Je reis plannen

Informatie over een visum voor een werkvakantie, of je in aanmerking komt en hoe je er een kunt regelen.

Visum voor een werkvakantie

Visum voor een werkvakantie - Veelgestelde vragen

Dingen die een backpacker moet weten

Buurten voor backpackers

Plannen - Actie ondernemen

Werk, doe vrijwilligerswerk en studeer in Australië

Bestemmingen

Hier vind je alles wat je moet weten over de steden in Australië, kun je ideeën opdoen over reizen door Australië en inspirerende verhalen vinden van andere reizigers.

Steden in Australië

Australische vakantie-ideeën

Australische eilanden

Geweldige vakantieverhalen

Activiteiten

Als je op zoek bent naar avontuur, natuur, lekker eten en goede wijnen en in elk jaargetijde van Australië wilt genieten, dan vind je hier alles wat je nodig hebt!

Australisch avontuur

Natuurlijk Australië

Wijnstreken van Australië

Seizoenen in Australië

4x4 in de outback

Vuurwerk op oudejaarsavond in de haven van Sydney

Dingen die je moet weten over Australië

Op reis door Australië

Ga op weg en verken Australië op één van onze klassieke autoritten of lange wandelingen. Ontdek de cultuur van de Aboriginals en maak een zeiltocht door de Whitsundays!

Reizen langs de kust

Avontuurlijke reizen

Wandeltochten door Australië

Ontdek de Aboriginals

Evenementen in Australië

Geniet met volle teugen van legendarische evenementen, zoals de Grand Prix of Australia Open. Bezoek onze muziekfestivals! We zijn gek op sport! Onze unieke Australische evenementen mag je niet missen!

De belangrijkste evenementen van Australië

De sportevenementen van Australië

De muziekfestivals van Australië

Unieke Australische evenementen

Dingen die je moet weten

Praktische informatie over reizen naar en door Australië. Lees de nuttige tips over reizen in afgelegen gebieden en mogelijke gevaren, en met wie je contact moet opnemen bij noodgevallen.

Plan je een reis naar Australië?

Reizen

Gezondheid en veiligheid

Reistrips en gevaren